Avertizare! Dragi clienți, în legătură cu pandemia COVID-19, am schimbat regulile de livrare a mărfurilor. Verificați conditiile actuale cu managerii noștri.
Evenimente

Sistem Integrat de Stație de Pompare Eficient Energetic - Lansare la EXPO 2020 DUBAI

Sistem Integrat de Stație de Pompare Eficient Energetic - Lansare la EXPO 2020 DUBAI Neagoe Raluca
Sistem Integrat de Stație de Pompare Eficient Energetic - Lansare la EXPO 2020 DUBAI 16-09-2021
Sistem Integrat de Stație de Pompare Eficient Energetic - Lansare la EXPO 2020 DUBAI 93

Sistem Integrat de Stație de Pompare Eficient Energetic - Lansare la EXPO 2020 DUBAI

SISPE
Pavilionul României a găzduit miercuri, 3 noiembrie, un eveniment economic la "World Expo 2020 Dubai", proiectul SISPE, un sistem integrat de stație de pompare eficient energetic. SISPE este o soluție de dezvoltare urbană inteligentă, destinată comunitățilo locale, unităților administrativ-teritoriale. Pavilionul României este construit în aripa "Sustainability" și are tema "New nature" și vrea să ilustreze echilibrul fragil dintre natură și tehnologie. 
SISPE, aduce în atenția publicului internațional o abordare modernă și sustenabilă profund conectată la viitor, centrată pe un sistem energetic independent.
Proiectul SISPE a fost dezvoltat și prezentat sub patronatul Ministerului Energiei, prin Direcția de Eficiență Energetică, în cadrul expoziției mondiale Expo Dubai, Emiratele Arabe Unite, în secțiunea "Climate change conversation on sustainable cities" și "Connecting Minds, Creating the Futures"  care se desfășoară în perioada 29 octombrie - 6 noiembrie 2021. 
Seminarul SISPE s-a desfășurat cu participarea reprezentanților pavilioanelor din Ucraina, Polonia, Republica Azerbaidjan, Malaysia, Slovacia și Universal Electrical Equipment Est. Dubai.
SISPE este un sistem autonom energetic folosind 3 surse de alimentare energie electrică în cascadă: energie solară/eoliană + mediu de stocare + generator pe bază de GPL (opțional în funcție de poziționarea geografică).
Proiectul SISPE este dezvoltat de consorțiul Standart Park România SRL | PMG Wind | Prime Batteries Technology SRL și susținut de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM); Asociația Administrațiilor Publice din România (AAPRO) și Romania Green Building Council (RoGBC).
Alte articole
Metode de întărire a solului și a pantelor
30-08-2021
Articole
Metode de întărire a solului și a pantelor
Află mai multe
 Definitia claselor de incarcare
30-08-2021
Articole
Definitia claselor de incarcare
Află mai multe